Comunicació d'esdeveniments

European Balloon Festival, Fira BSTIM, Vadefoodies, Rec.0, Premis Enderrock, La Mostra... 

Portem la comunicació d'esdeveniments, i ens impliquem a fons en l'organització perquè els actes tinguin repercussió als mitjans de comunicació nacionals i estatals i a les xarxes socials.

Des de Lidera Comunicació hem portat la comunicació d'aquests esdeveniments:

European Balloon Festival. Festival europeu de globus, organitzat per l'Ajuntament d'Igualada i Ultramagic. Juliol (2012-2019)

Nit de les Revistes i la Premsa en Català. Vetllada organitzada per la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals que vol reconèixer la tasca de les publicacions dels Països Catalans. Juny (2015-2019)

Vadefoodies. Festival gastronòmic. Juny (2018-2019)

Rec.0. Festival de moda, gastronomia i cultura que transforma el barri del Rec d'Igualada, transformant antigues adoberies en pop up stores de moda. Maig i novembre (2018-2019)

Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades. Jornada internacional única al sud d'Europa que vol posar en valor el potencial gastronòmic de les "males herbes". Abril (2019)

Zoom Festival. El festival internacional de continguts audiovisuals de Catalunya. Novembre (2019)

Fira Tèxtil BSTIM. Fira internacional de producció  del tèxtil organitzada per Fira d'Igualada, agrupació tèxtil Fagepi i l'Ajuntament d'Igualada. Febrer (2015-2019)

Igualada Urban Running. Cursa urbana de 5 i 10 km organitzada Ocisport i l'Ajuntament d'Igualada. Setembre (2019)

Premis Enderrock. Premis musicals organitzats per la revista Enderrock. Març (2015-2017)

Els Pastorets d'Igualada. Actuacions teatrals que representen els Pastorets al Teatre Municipal de l'Ateneu. (Hivern 2016-2017)

Festival Esport i Natura. Festival esportiu organitzat per l'empresa Ocisport i l'Ajuntament d'Igualada. (Octubre 2014 i 2015)

Llançament de la Història Universal de Sapiens. Presentació de la Història de la Humanitat i la Llibertat editada per Sàpiens Publicacions. (Desembre 2014)

La Mostra. Fira de Teatre Infantil i Juvenil. Mostra de referència del sector de les arts escèniques. Organitzada per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament d'Igualada. (Abril 2014)

RumbKP Festival. Primer festival de rumba de Catalunya, celebrat a Capellades. (Setembre 2014)

Campus Basquet Audie Norris i Campus Lorbek. Campus de bàsquet per a nois i noies organitzat al Vallès per l'empresa Amlesport. (Juny 2014)

Ultramagic Innovation Awards. Cerimònia dels premis internacionals d'innovació en el món dels globus convocats per l'empresa Ultramagic Balloons. (Novembre 2012)

"Això sí que no!" Acte de suport en defensa del dret al treball de les persones amb discapacitat organitzat per DINCAT. (Barcelona, Arc de Triomf, 20 de maig de 2012)