Campanyes de màrqueting i àudiovisuals

 

Des de Lidera planifiquem i executem campanyes de màrqueting per a tot tipus de serveis i productes, donant molta importància als formats àudiovisuals, ja que un bon vídeo promocional és la via més directa per connectar amb els potencials clients.

Vols veure quins vídeos hem fet?

  

 

Què puc estudiar? Alumnes del Campus Universitari d'Igualada, ara directius de BASF, Louis Vuitton i Original Buff expliquen la seva experiència en les carreres d'Enginyeria. Amb Burzon*Comenge.

                                                                                                              Repensant el Barri del Rec. Vídeo de presentació de la Consulta de Projectes pel barri del Rec d'Igualada, projecte participatiu que té l'objectiu de decidir el futur del barri. Amb Aixina Produccions Audiovisuals.
     
       
 

Igualada, set segles de pell. La ciutat d'Igualada ha treballat la pell durant gairebé set segles. Avui té el clúster adober més antic d'Europa. Amb Burzon*Comenge.

 

Blautec, los mejores limpiafondos inteligentes. Vídeo promocional de piscines Blautec per mostrar el seu servei de neteja en piscines.

   
       
 

Igualada et vesteix, qui et despulli és cosa teva. Vídeo promocional del tèxtil i la pell d'Igualada, per encàrrec de l'Ajuntament d'Igualada i l'agrupació tèxtil Fagepi. Més de 10.000 visites en una setmana. Amb Burzon*Comenge.

 

Observatori per a la vulnerabilitat de Creu Roja Catalunya. Presentació dels resultats del 6è Observatori a través de testimonials. Amb Aixina Produccions Audiovisuals.

   
       
 

Diguem prou, posem-nos drets. Vídeo de presentació de l'associació de juristes Drets. 3.800 reproduccions. Amb Burzon*Comenge.

 

Jo m'entreno. Presentació del centre de simulació 4DHealth per a l'entrenament de professionals de la salut. Amb BoxCom.

   
       
 

Pastorets al Metro. Presentació de la temporada de Pastorets del 2014 al Metro de Barcelona. Amb Jordi Solà.

 

Piscines intel·ligents per a persones intel·ligents. Vídeo promocional de Piscines Blautec per a FirAnoia 2014. Amb Burzon*Comenge.

   
       
 

D'Igualada a Manhattan

. Vídeo de presentació del projecte "Igualada, capital europea de la pell de qualitat" per al Rec.0 de 2013. Amb Aixina Produccions Àudiovisuals i DDDisseny Gràfic.

 

Programa d'alimentació infantil de Creu Roja. Vídeo explicatiu del programa d'alimentació infantil de Creu Roja Catalunya. Amb Colectivo Piloto.

   
       
 

European Balloon Festival. Resum de l'edició del Festival de l'any 2012. Amb Aixina Produccions Àudiovisuals.

 

Observatori per a la vulnerabilitat de Creu Roja Catalunya. Presentació dels resultats del 6è Observatori a través de testimonials. Amb Aixina Produccions Àudiovisuals.