La comunicació de grans esdeveniments: la gala dels Premis Enderrock 2016

El dijous 3 de març a partir de les 21 hores el Teatre Municipal de Girona acull la gala dels Premis Enderrock 2016 – XVIII Premis de la Música Catalana. Per segon any consecutiu, Lidera Comunicació s'ocupa de la comunicació de la gala, des de l'atenció als mitjans de comunicació fins a la difusió d'informació, gestió d'entrevistes, programes i directes.

La Nit Enderrock s'oferirà en directe a través de mig centener de mitjans de comunicació i s'hi han acreditat un centenar de periodistes i professionals dels mitjans per informar de la festa anual de la música catalana. Per tercer any consecutiu La Xarxa de Comunicació Local transmetrà la gala en directe a més d'una trentena de televisions locals catalanes a més d'El Punt Avui TV, que oferirà una programació especial en motiu dels Premis Enderrrock. A més, una dotzena mitjans digitals emetran la festa en streaming a través de les seves pàgines web. La web de la revista Enderrock www.enderrock.cat oferirà un minut a minut de la gala, i també es podrà seguir a través dels portals del diari Ara i d'El Punt Avui, Vilaweb, Nació Digital, Adolescents.cat, Catorze.cat, El Món, Directe.cat, Cugat.cat i el portal de l'Ajuntament de Girona, entre d'altres.

Els diversos canals i programes de Televisió de Catalunya i les emissores de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals també informaran de la gala amb connexions en directe i reportatges amb els principals artistes convidats.

Tarda de ràdio

La ràdio serà la gran protagonista de la tarda dels Premis Enderrock a Girona. La Rambla de La Llibertat tindrà un escenari del programa La Tribu de Catalunya Ràdio, que oferirà tres hores de directe (de 16 a 19 hores) amb entrevistes i actuacions relacionades amb els premis de la música catalana. Pels micròfons de Catalunya Ràdio i sota la batuta de Xavier Rosiñol hi passaran, entre altres, Animal, Joan Rovira o Blaumut. Per la seva banda, des de l’escenari ubicat a la plaça del Vi, la Xarxa emetrà el programa La Tarda de 16 a 19 hores. Per aquest espai que es difon a través de 31 emissores locals i compta amb la direcció de Laura Balcells, hi passaran a més de l’alcalde de Girona, Albert Ballesta i director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, artistes com Gemma Humet, Joan Rovira, Ebri Knight, Toni Solà, Blaumut, Els Pets i Els Catarres, entre altres.

Catifa vermella i pre-gala en directe per TV

A partir de les 19.30h, l’arribada a la catifa vermella dels artistes i dels convidats serà l'epicentre de la pre-gala dels Premis Enderrock 2016. L'escenari de la plaça del Vi es convertirà en avantsala amb les actuacions de Xarim Aresté i Trau, a més d'altres sorpreses. Els concerts seran transmesos per La Xarxa, amb realització de TV Girona, i passaran per plató alguns dels principals guardonats com Blaumut, Gemma Humet, Obeses o Els Pets.