Convertirem la teva feina en notícia

No n’hi ha prou de fer-ho bé, s’ha de comunicar bé. Amb una bona estratègia de comunicació aconseguiràs reforçar la teva marca, tenir presència als mitjans de comunicació, fer conèixer els teus projectes i atraure nous clients.

T'ho expliquem?
Més

Gabinet de premsa

Notes de premsa, rodes de premsa, plans de comunicació, publicitat, entrevistes...

Més

Webs i xarxes socials

Creació de pàgines web, elaboració de vídeos, màrqueting on line, gestió de xarxes socials:...

Més

Continguts i publicacions

Catàlegs, revistes, díptics, memòries corporatives, llibres per encàrrec, traduccions,...

El dijous 9 de març l’Auditori de Girona acull la gala dels XIX Premis de la Música Catalana, els Premis Enderrock 2017. Lidera Comunicació s’encarrega per tercer any consecutiu de tots els aspectes de la comunicació de la gala: gestió d’entrevistes i directes, difusió de la informació i atenció als mitjans de comunicació.

L’edició d’enguany ha aixecat més expectació que mai i la gala comptarà amb més d’un centenar de professionals acreditats de més d’una quarantena de mitjans. La nova ubicació a l’Auditori de Girona, l’acurada posada en escena i el fet de mantenir la intriga dels guanyadors de la votació popular fins a la mateixa gala, han fet que nombrosos mitjans de comunicació no es volguessin perdre l’esdeveniment.

La gala de la Nit Enderrock s’emetrà en directe per diversos mitjans locals a través de la Xarxa de Comunicació Local. També es podrà seguir a El Punt Avui TV i el canal 159 de Movistar+. Al mateix temps, una desena dels principals diaris digitals i portals web també oferiran la cerimònia per streaming des de l’Auditori de Girona a partir de les 21 hores: Enderrock.cat, Vilaweb, El Món, Nació Digital, Adolescents.cat, i les edicions digitals de La Vanguardia, el diari Ara, Catalunya Ràdio i RAC1.

Més ràdio en directe

Una altra de les xifres que creix respecte a edicions anteriors, és la cobertura informativa en directe que en faran les principals emissores generalistes catalanes: Catalunya Ràdio, Rac1 iCat.cat i La Xarxa realitzaran programes en directe des de Girona.

L’Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio, dirigit per Roger de Gràcia, emetrà un espai especial de 4 a 7 de la tarda des del mateix Auditori de Girona. Inclourà actuacions en directe de Judit Neddermann i Ramon Mirabet i parlarà amb els personatges més destacats de la jornada. A partir de les 7 de la tarda, iCat.cat agafarà el relleu de la programació amb l’espai Independents, conduït per Josep Martín, que entrevistarà a Joan Miquel Oliver, Roba Estesa, Doctor Prats i Love of Lesbian, entre d’altres.

Per primera vegada RAC1 també desplaçarà el programa Islàndia als Premis. El periodista Albert Om i el seu equip s’instal·laran al hall de la Sala de Cambra de l’Auditori per fer una hora i mitja de directe dedicat als Premis de la Música Catalana amb un format de converses entre diferents protagonistes com Gay Mercader, Santi Balmes, Miqui Puig, Joan Miquel Oliver, Sisa, Quimi Portet, Francesc Burrull, Laura Simó i Núria Feliu, entre d’altres.

El centre de Girona també respirarà, com en anys anteriors, l’esperit musical dels Premis. El programa La Tarda de La Xarxa ubicarà el seu estudi mòbil a peu de carrer, davant dels estudis de FEM Girona, a la Rambla. Al llarg de les tres hores de ràdio (de 4 a 7 de la tarda) hi passaran protagonistes com l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, Francesc Burrull o Roba Estesa, entre d’altres, combinant entrevistes amb actuacions en directe.

Programació especial a la Xarxa i TV3

Un cop acabi la gala, a partir de les 23h, La Xarxa i TV Girona emetran un programa especial des del mateix Auditori de Girona per recollir les opinions dels guanyadors i dels principals protagonistes de la Nit Enderrock.

Enguany, per primera vegada, TV3 també reemetrà la gala íntegra dels XIX Premis de la Música Catalana amb una programació especial que s’ha previst per al proper dilluns 13, a partir de quarts d’onze de la nit, al canal 33.