Clade, el grup cooperatiu més important de Catalunya, amb Lidera Comunicació

Des del més de gener el grup Clade s’ha incorporat com a client de l’empresa igualadina Lidera Comunicació. Clade, el grup cooperatiu més important de Catalunya, està format per un conjunt d’empreses cooperatives de diferents sectors d’activitat que comparteixen uns valors i maneres de fer en l’àmbit de l’economia social. Les empreses que formen grup Clade són: Abacus, Blanquerna, Lavola, Suara, Comunitat Minera Olesana, Grup Som, Corma, Cooperativa Plana de Vic, Orquestra Simfònica del Vallès i Escola Sant Gervasi.

Lidera s’ocupa de la gestió integral de Grup Clade: des de la confecció del pla de comunicació a la gestió de xarxes socials passant per tasques de gabinet de premsa. A més, Lidera coordina la comissió de comunicació de Clade, un grup d’interès mutu que reuneix periòdicament els responsables de comunicació de les diferents empreses amb l’objectiu d’abordar de manera global la confecció del grup i de compartir coneixements i experiències en aquest àmbit.

Lidera Comunicació SL, va néixer l’any 2011 de la mà de l’enginyer industrial Oriol Solà i la periodista i filòloga Marina Llansana, i actualment formen part de l’equip les periodistes Gemma Moncho i Xènia Castillo i la comunicadora audiovisual Helena Aparisi. Lidera treballa per organitzacions i institucions d’arreu del país i per empreses del territori.