L’equip de Lidera porta la comunicació del 10è aniversari de la Barcelona Graduate School of Economics, que ha reunit 6 Nobels a Barcelona

El passat 31 de març va tenir lloc a Barcelona l’acte de celebració del 10è aniversari de la Barcelona Graduate School of Economics (BGSE) que va aconseguir reunir sis Premis Nobel d’Economia, entre els quals hi havia Bengt Holmström i Oliver Hart, els guardonats el passat any 2016. La jornada va comptar amb diverses personalitats destacades del món de l’economia i del sector empresarial, així com també de professionals i ex-alumnes que actualment es troben en el sector de la recerca econòmica.

La Barcelona GSE és una escola d’economia altament reconeguda internacionalment amb seu a Barcelona que cada any forma més de 200 estudiants de 50 països diferents. Va néixer l’any 2006 sota la direcció de l’economista Andreu Mas-Colell per convertir-se en un espai de recerca en el sector de l’economia i per ser un punt de referència en la formació i docència econòmiques. Actualment compta amb un Consell Científic format per 32 economistes de prestigi d’arreu del món dels quals 12 són Premis Nobel d’Economia i està dirigida per l’economista Teresa Garcia-Milà.

Per la difusió i èxit d’aquest esdeveniment, la BGSE ha confiat amb Lidera Comunicació, que s’ha encarregat d’organitzar la presència mediàtica de la jornada i també de coordinar els diferents mitjans.