Ens traslladem al Rec!

Lidera Comunicació hem començat el curs en un nou espai situat al barri del Rec d’Igualada. D'aquesta manera ens sumem a les més de 20 noves empreses de diferents sectors (disseny, fotografia, noves tecnologies...) que s'han ubicat en aquest barri al llarg dels darrers anys.

La rehabilitació de l’edifici, fins ara en desús, s’ha realitzat respectant els materials i l’estètica industrial tant característica del Rec i ha permès recuperar un nou edifici d’aquest barri tant emblemàtic.

El nou espai ens permet seguir oferint el millor el tracte als nostres clients, ara amb unes oficines més àmplies i igualment situades al cor de la ciutat. Ens podreu trobar a la Baixada de Sant Nicolau número 9, us hi esperem!

Lidera Comunicació SL, va néixer l’any 2011 de la mà de l’enginyer industrial Oriol Solà i la periodista i filòloga Marina Llansana, actualment formen part de l’equip la comunicadora audiovisual Helena Aparisi i la periodista Xènia Castillo. Lidera treballa per organitzacions i institucions d’arreu del país i per empreses del territori oferint serveis integrals de comunicació.