Ara Llibres confia en Lidera per realitzar la campanya de Sant Jordi del llibre "Dies que duraran anys" de Jordi Borràs

Lidera Comunicació ha realitzat la campanya publicitària de Sant Jordi de Dies que duraran anys de Jordi Borràs, un llibre que narra amb textos i fotografies els fets de l'1 d'octubre de 2017, uns fets que quedaran gravats per sempre en la memòria col·lectiva de diverses generacions de catalans.

En la campanya promocional "Aquest Sant Jordi, emociona't amb Dies que duraran anys" s'han elaborat un conjunt de postals per difondre a les xarxes socials d'Ara Llibres (Facebook, Twitter i Instagram) i una sèrie de quatre vídeos, que s'han promocionat durant els dies previs a Sant Jordi, també a les xarxes socials. Lidera Comunicació ha elaborat tant els diferents dissenys de les postals i anuncis com el guió dels audiovisuals i la gestió del pressupost publicitari. 

 

Posteriorment, i gràcies a l'èxit que ha suposat la campanya, aquesta s'ha allargat durant tot el 2018 amb les següents variants: "Aquestes vacances explica l'1O allà on vagis, regala Dies que duraran anys" (juliol i agost), "Fa un any vam votar, recorda-ho amb el llibre Dies que duraran anys" (setembre i octubre) i "Aquest Nadal, regala Dies que duraran anys" (desembre).