"Igualada, els reis del Nadal", la campanya de Lidera per l'Ajuntament d'Igualada

Lidera Comunicació ha estat l'encarregada d'elaborar la campanya promocional del Nadal 2017-2018 a Igualada que amb el títol "Igualada, els reis del Nadal" dóna protagonisme a totes aquelles persones anònimes que viuen les festes intensament.

L’eslògan “Igualada, els reis del Nadal” vol posar en el centre de la campanya a totes aquelles per-sones anònimes que fan possible el Nadal a Igualada: els nens i les nenes que escriuen la carta als Reis amb il·lusió, l’àvia que prepara els canelons per a tota la família, el botiguer que decora l’aparador, el paradista del mercat de la Masuca... Però també en són protagonistes els Pastorets de l’Esbart Igualadí que preparen amb entusiasme les funcions, l’Esmolet i l’Esmoleta que diverteixen els més petits al Saló de la Infància, o la patgessa que conversa amb els nens i nenes abans de donar-los un caramel. Així, enguany s’ha optat per convertir totes aquestes persones en els protagonistes de la imatge de la campanya de Nadal, una imatge basada en diversos cartells, cada un d’ells centrat en un d’aquests “reis” del Nadal.

L’estètica instagramer del cartell permet donar un toc personal a la campanya, com si les fotografies fossin compartides pels seus protagonistes a les xarxes, convertint-se així en els reis del Nadal. Així mateix, la campanya “Igualada, els reis del Nadal” neix amb una clara voluntat de conquerir les xarxes socials: el Nadal ens dona moments d’emoció, d’alegria i de felicitat, moments que capturem i compartim amb persones de tot el món a través de les xarxes socials. Amb el hashtag #ElsReisDelNadal la ciutadania podrà compartir les seves experiències i fotografies i, a més, es podrà informar sobre totes les activitats.

Cada persona, cada llar, cada comerç... és el rei del Nadal! Per això, es presenten uns cartells personalitzables on cadascú podrà enganxar-hi una fotografia per convertir-se en el rei del Nadal.